Küçük bir veri merkeziniz, bir sunucu odanız veya bir bilgisayar odanız varsa, daha büyük kurulumlarda kullanılan en iyi uygulamalardan yararlanabilirsiniz. Doğru araçlarla, kompakt bir alanda yalnızca birkaç rack kabinet ile güvenli, verimli, yönetilebilir bir veri merkezi oluşturmak mümkündür.

Soğutma mükemmel bir örnektir. Soğutma verimliliğini artırmak için yapabileceğiniz en kolay şeylerden biri, rack kabinetinizi sıcak koridor / soğuk koridor konfigürasyonunda kurmaktır. TDI Veri Merkezleri tarafından yapılan araştırmalara göre, sıcak koridor / soğuk koridor enerji kullanımını% 20'ye kadar azaltabilir. Bu, en az iki sıra rack kabinet gerektirir, ancak raf düzeyinde bir tutma stratejisi kullanarak daha küçük bir alanda aynı yararı elde edebilirsiniz.


Rack kabinet  termal kanal kitleri eklenerek raf düzeyinde ısı muhafazası kolayca elde edilebilir. Termal kanal kiti, ayarlanabilir havai kanalı ve sıcak havayı doğrudan HVAC / CRAC dönüş havası akışına yönlendirmek için kapalı hava akışı yolunu içerir. Dönüş hava kanalının negatif basıncı, ek elektrik kullanmadan kasadan ısıyı çeker. Termal kanal kitleri standart 42U ila 48U SmartRack Muhafazaları ile uyumludur. Raf düzeyinde muhafaza, her boyutta alanda çalışır ve sıra muhafaza sistemlerinin karmaşıklıklarını ve yangın kodu sorunlarını önler.

Kapalı kanallı soğutma, tam oda soğutmasından daha verimlidir, çünkü hava kanalı doğrudan raf muhafazasının üzerine monte edilir, böylece havanın soğutma ünitesinden BT ekipmanından ve tekrar soğutma ünitesine akması gereken yolu en aza indirir. Raf seviyesi ısı muhafazasını yakın bağlantılı soğutma ile birleştirirseniz, yüzlerce rack kabinet ve binlerce metre kare alana sahip veri merkezleri tarafından kullanılan sistemlerden daha verimli bir sisteminiz olacaktır.

Kurumsal veri merkezi altyapısının neredeyse tüm faydaları, agkablosu.com çözümleriyle daha küçük kurulumlara uyarlanabilir. Uygulamanıza dayalı daha spesifik bilgiler için bir Veri Merkezi Destek Uzmanına e-posta göndermekten çekinmeyin.


Agkablosu.com  , 20 yıl üzeri rack kabin ve aksesuarları tecrübesi ve uzman ekibi ile kurumsal 7/24 destek sağlamakta ve uygun fiyat ve geniş ürün stoğunu sizlere sunmaktadır.  İhtiyacınız durumunda [email protected]  email adresinden ve

0 850 473 77 17

Telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Sistem odaları  çözümlerimiz için tıklayınız.