Sunucularınızı ve diğer ağ ekipmanlarınızı monte etmek için bir  kabinet satın almak istiyorsanız, ancak bir rack kabinet veya açık sistem kabin arasında karar veremiyorsanız, yalnız değilsiniz. BT altyapısı genişlemeye devam ettikçe ve yerden tasarruf ederken sunucuları, yönlendiricileri, hub'ları, PDU'ları ve UPS sistemlerini düzenleme, güvenlik ve soğutma ihtiyacı arttıkça rack kabinet ve açık sistem kabinlerin önemi artmaktadır. Bilgi sistem uzmanları hem paradan hem yerden tasarruf edebilecekleri çözümleri aramaktadırlar.

 Açık sistem kabinlere göre rack kabinetlerin 3 ana avantajı vardır:

1. Güvenlik

Çoğu rack kabinetlerin ön ve arka kapılar ve yan paneller kilitlenebildiğinden, donanıma ve hassas verilere erişim yönetilebilir ve kontrol edilebilir.

2. Büyük Soğutma Esnekliği

Sunucular gibi ısıya duyarlı ekipmanlar raf kabinlerinin içinde izole edilir ve hem aktif hem de pasif hava akışı / soğutma yönetimi üzerinde daha fazla kontrol sağlar.

3. Zorlu Ortamlardan Ekipman Koruması

Rack kabinetlerin ve ekipmanınız toz, su ve diğer kalıntıların ekipmanınıza zarar verebileceği zorlu ortamlarda olacaksa, ekipmanı elementlerden koruyan bir rack kabin tam size göre.

 

Açık sistem kabinlerin rack kabinetlere göre 1 ana avantajı vardır:

1. Maliyet Tasarrufu

Alandan tasarruf ederken raf ekipmanını organize etmenin ekonomik bir yolunu arıyorsanız, genellikle benzer bir rack kabinin maliyetinin yarısı civarında bir Açık Çerçeve kabini önerebiliriz.

Agkablosu.com  , 20 yıl üzeri rack kabin ve aksesuarları tecrübesi ve uzman ekibi ile kurumsal 7/24 destek sağlamakta ve uygun fiyat ve geniş ürün stoğunu sizlere sunmaktadır.  İhtiyacınız durumunda [email protected]  email adresinden ve

0 850 473 77 17

Telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.