Bulut barındırma ve depolama devrimine girdiğimize göre, daha orta ve büyük ölçekli işletmeler BT altyapılarını ve verilerini buluta geçiriyor, bu nedenle büyük ölçekli ağ ve depolama ekipmanlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Bulut olgusu, yerinde veri merkezlerinin küçülmesini ve daha küçük sunucu odalarında ve rack kabinlerinde yerden tasarruf etmek için tasarlanan Duvar Tipi Rack Kabinleri gibi daha küçük ağ ekipmanlarına duyulan ihtiyacın artmasını açıklamaya yardımcı olur.

 

Piyasadaki çok çeşitli Duvar Tipi Rack Kabininizi  ile hangisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu nasıl anlarsınız? Özel uygulamanız için mükemmel Duvar Tipi Rack Kabininizi   seçmenize yardımcı olacak 4 hızlı ipucu.

 

Rack Kabininizi  Yüksekliğini Seçin

İhtiyacınız olan Duvara Montaj Duvar Tipi Rack Kabinin yüksekliğini belirlemek için ekipmanınızın toplam yüksekliğini eklemeniz gerekir. 1U (veya Raf Ünitesi) 44,45 mm 'e eşittir, bu nedenle 10U kabinde toplam 44,45 cm yüksekliğe sahip ekipman bulunur. 2U sunucusu mevcut 10 raf biriminden ikisini kaplar. Şu anda ihtiyacınız olan raf alanı miktarını doğru bir şekilde değerlendirdiğinizden ve gelecekteki büyümeye izin verdiğinizden emin olun.

 

Rack Kabininizi  Derinliğini Belirleyin

Duvar Tipi Rack Kabinetler 400mm, 450mm,600mm ve 800mm  ayarlanabilir montaj derinliklerine sahiptir. İhtiyacınız olan maksimum derinliği belirlemek için ekipmanınızın derinliğini ölçün ve kablolama için yer açmak üzere 7 cm  ekleyin. Maksimum 400mm derinliğe sahip bir kabine, maksimum 330mm derinliğe sahip ekipman yerleştirilecektir.

 
Toplam Ekipman Ağırlığı

Duvar Tipi Rack Kabinetlerin ağırlık limiti vardır. Duvar Tipi Rack Kabinin kapasitesinin, monte edilen ekipmanın toplam ağırlığından fazla olduğundan emin olun. Ayrıca duvarda, rafın ve yerleştirilen ekipmanın ağırlığını taşıyabilecek uygun saplamaların bulunduğundan emin olun.

Herhangi bir Özellik Gerekip Gerekmediğini Düşünün

Çoğu Duvar Tipi Rack Kabinetlerin, hava akışı gereksinimlerinize bağlı olarak delikli metal veya cam ön kapılar, daha fazla güvenlik için ön kapıları kilitleme, yan kapakların açılabilir olması  daha kolay kurulum için ağır hizmet tipi tekerlekler ve sallanan menteşeli duvar braketleri gibi çeşitli seçenekler ve özel özellikler ile birlikte gelir. Ekipmana  ve kablolara kolay erişim için duvardan 7 cm ayırarak kurmanızı öneririz.

Agkablosu.com  , 20 yıl üzeri rack kabin ve aksesuarları tecrübesi ve uzman ekibi ile kurumsal 7/24 destek sağlamakta ve uygun fiyat ve geniş ürün stoğunu sizlere sunmaktadır.  İhtiyacınız durumunda [email protected]  email adresinden ve

0 850 473 77 17

Telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Duvar tipi rack kabinlere ulaşmak için tıklayınız.


Dikili tip kabinlere ulaşmak için tıklayınız