Cat7 kablolar 10GBASE-T (10-Gigabit Ethernet), 1000BASE-T / 1000BASE-TX (Gigabit Ethernet), 100BASE-TX (Hızlı Ethernet), 10BASE-T 600MHz Geniş Bant Video, Ses, T1, ISDN ve 155/622 Mbps ATM standartları ile büyük işletmelerde ve veri merkezlerinde kullanılmaktadır.

CAT7 kablosu, Ethernet için kablo standardıdır ve yedinci nesil bükümlü çift kablodur. CAT7 kabloları 23 AWG çapında sağlam bakır iletken içerir. Her bir bükümlü çift ayrı ayrı kalay-bakır örgülü ile korunur. CAT7 kablosu, sistem gürültüsü için daha katı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca D Sınıfı ve E Sınıfı kablo ile geriye dönük olarak da uyumludur. CAT7, 600 MHz'e kadar iletim hızları sağlayabilir ve 10G ağlar için idealdir. CAT7A kablosu, genellikle CAT6 kablosunda kullanılan 8P8C RJ45 konektörleriyle geriye dönük olarak uyumlu olan GG45 konektörleriyle sonlandırılır. GG45 konektörü, CAT 7'de 600MHz'e ve CAT7A'da 1.000MHz'e kadar hızları destekleyen dört ek iletkene sahiptir. 

Altın kaplama konektörler ile hızlı, güvenilir bağlantı sağlar. AB standartlarında malzemelerle üretilmiştir. 10 Gbps aktarım hızı ve 600 MHz bant genişliği ile tüm ağ ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Sağlam metal gövde ve ayrı ayrı bükülmüş çift koruma, EMI / RFI karışma girişimi önlenirken bağlantılarınızı korur. Her ne kadar 10 Gigabit Ethernet, CAT6A kablosuyla çalıştırılabilse de, ağ bütünlüğü en iyi şekilde düşük çapraz karışma ile sağlanır. Yüksek aktarım hızlarında, girişimin giderilmesi daha da önemlidir. 

CAT7 kablosu, kablo telini bir bütün olarak koruyan ve ayrıca tek tel çiftlerini koruyan ilave ekranlama özelliğine sahiptir. Tel çiftlerinin bükülmesi ve birim uzunluk başına dönüş sayısı ayrıca, CAT7'yi elektromanyetik karışımdan koruyan RF korumasını arttırır. CAT7 kablosu hem iç mekan CM ceketinde hem de iç mekan veya dış mekan uygulamaları için LSZH kılıfında mevcuttur. 

CAT7A veya Artırılmış Sınıf F, 2010 yılında ISO / IEC tarafından onaylanan ağ kablosu için resmi olarak tanınan en son standarttır. CAT7A, 1,000MHz'e kadar veri aktarım frekansları için tanımlanmıştır. Simülasyon sonuçları, 50 metrede 40 Gigabit Ethernet'in ve 15 metrede 100 Gigabit Ethernet'in mümkün olabileceğini göstermektedir. Kullanılan RJ45 Port ile yüksek uyumluluk sağlamaktadır. POE, POE + (Ethernet Üzerinden Güç Artı), Kablo Modemler, HDBaseT, NAS, VoIP, PC / Mac, Yönlendiriciler, Yazıcılar / Tarayıcılar veya PlayStations, Xbox veya Audiophile Ses ekipmanı gibi çok çeşitli sistemlerde çok çeşitli cihazlara bağlamanıza olanak sunar.

Tüm kablolar Fluke DSX-5000 / DTX-1800 test cihazları ile sıkı endüstriyel standartlar (TIA 10G Patch Cord) altında ayrı ayrı onaylanmıştır. Sertifikalandırma faktörleri, deneme gecikmesini, yakın uç konuşmayı, eğriltme gecikmesini, geri dönüş kaybını ve daha fazlasını içerir. DSX 5000 test cihazı daha hızlı test, minimum hata, daha hızlı kurulum ve daha hızlı raporlama imkanı sağlar.

Cat7 10G Plus Performans Sertifikalı kablolar CM 75 ℃ CMG 75 ℃ FT4 ETL. ANSI / TIA-568-C.2 ve ISO / IEC 11801, UL ve LSZH (Halojen içermeyen düşük duman yoğunluklu) özelliklerine uygundur. ANSI / TIA 568 B.2-1, ISO / IEC 2. Baskı 11801 Sınıf F Spesifikasyonları gibi ürün sertifikalarını karşılamak ve aşmak için üretilmiş kalitedir. Fluke, uzun kurulum zamanları ve hataları önlemek için yeni Versiv yazılımını sundu. Bu yeni yönetim sistemi, sadece verilen spesifikasyonlara göre doğru testleri göstererek süreci kolaylaştıracağını iddia ediyor. DTX'e kıyasla, DSX ayrıca daha kullanıcı dostu bir kurulum deneyimidir. Duyarlı dokunmatik ekran ile, kullanıcının sürekli ok kaydırma yerine, açılır menülerden kolayca seçim yapmasını sağlar. İstediğiniz testleri çalıştırmayı kolaylaştıran başka özellikleri de mevcuttur. Fluke, aynı anda iki fiberde OTDR testleri yapmanıza izin veren bir Akıllı Döngü özelliği ekledi. Karışık çoklu mod / tekli mod testleri yaparken, dörtlü modüller nedeniyle bunları değiştirmek için diğer modülleri aramanıza gerek yoktur. DSX 5000'in ayrıca 12.000 test sonucunu saklayabildiğini belirtiliyor. Ayrıca LinkWare Live bulut hizmetindeki yeni bulut yetenekleriyle Fluke, hafıza kartlarını taşımaya gerek olmadığını iddia ediyor. Cihazda depolama alanı doluysa, yeni bulut sistemlerinde ek depolama alanı kullanılabilir.

Artık, Cat7 sertifikasyonu konusunda  bildiğinize göre, sizin için en iyi olanı seçmekte hiçbir sorun yaşamazsınız. Ancak, bir yardıma ihtiyacınız olursa Ağ Kablosu olarak size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Profesyonel network çözümlerimizden faydalanmak için bizi arayınız. İhtiyacınız durumunda [email protected]  email adresinden ve

0 850 473 77 17

Telefon numaralarından ulaşabilirsiniz.

Cat 5,6,7  kablo grubuna erişmek için tıklayınız